torstai 27. joulukuuta 2012

Uusi vuosi tuo uudet kujeet!

Joulu on ohi ja uusi vuosi lähestyy pian.  Toivottavasti teillä oli mieluisa joulu ja saitte kivoja lahjoja yllätyksenä. :) Itselläin oli ihan mukava joulu perheen kesken ja muutaman lahjan pukkikin oli tuonut. Sain mm. ihanan laukun, korun ja siihen sopivat korvakorut, viltin, suklaata, muumimukin, pitkikset, jne. Ainoa mitä jäin kaipaamaan oli tumput. Uuden työn takia kun joutuu olemaan ulkona ja pitkään ei pärjää nahkahanskoilla. Entiset tumput kun olivat kuluneet ja joutuivat roskiin. :/ 

Mutta... Uusi vuosi tuo paljon uusia kujeita tullessaan. 

Itse aloitan työt, joten askartelupuoli voi jäädä hieman hiljaisemmaksi. Sen takia olen jo nyt alkanut tekemään kevään onnittelukortteja pois alta. Parempi näin, ettei ressi iske, kun yrittää paneutua uuteen työhön ja opetella sen salat. ;) 
Ja vaikka aloitankin työt, saimme onneksemme siirrettyä tytön muskarinkin iltaan! Tytölle kun muskarissa käynti on tosi tärkeä asia. Kaipailee jo nyt tunneille. ;)

Tammikuussa kannattaa olla kuulolla, sillä blogini on täyttämässä 1vuotta! Ja sen kunniaksi on yllätystä ja mm. keräystä luvassa. :) Hyväntekeväisyyttä on tiedossa! Paljastan asian heti 1.1.2013! 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina päivääni :)

Huomioithan, että kommetit eivät näy ennen kuin hyväksyn ne.