torstai 29. maaliskuuta 2012

Kransseja

Viime viikonloppuna sain kassillisen askartelutavaraa toiselta isosiskoltani. Hän oli yrittänyt tehdä parit kranssit, mutta luovutti. Ajattelin, että jossain vaiheessa kokeilen, jos saisin kranssit tehtyä kasaan. :)

 

Vauvaonnitteluja

Sain viime viikolla tilauksen yhdestä unisex vauvaonnittelukortista. Tein kerralla kaksi, sillä toisen laitoin menemään pieneen haasteeseen. Tällä hetkellä itselläni ei ole vauvakortteihin kuvia, mutta olen saamassa ja samalla metsästän hyvää leimasinta. :) 

tilaukseen menevä


haasteeseen lähtenyt


Kuvat ovat molemmat kummitädiltäni, en muista merkkiä, mutta ihanat ovat. Väritetty Aqua-väreillä.

Se haaste, mihin osallistuin, löytyy täältä. Hyvään tarkoitukseen menee. Kortteja Oulun Yliopistollisen sairaalan keskosvauvoille

Kevät kortteja

Pari kevät tervehdystä tuli laitettua menemään.



Kuva kummitädiltäni, väritetty Aqua-väreillä.  




Kuva myöskin kummitädiltäni, Magnoliaa, väritetty Aqua-väreillä. 

 

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Syntymäpäivälahjoja

Tällaista kivaa sain toiselta pikkusiskoltani

..ja tällaista toiselta

Tämä on taas äitini keräämä kasa

Taas tuli saatua siis kaikkea ihanuuksia! :) Kivaa, kun on synttärit huomenna! ;) hih..

Kortteja, kortteja

Seuraavat kortit tein äitini kirpputorille myyntiin. Ihan vain kokeiluksi. :)  Kaikissa korteissa on Magnolia-leimasin kuvat ja väritetty Aqua-kynillä.



Taustapaperi, perhonen ja kukka ovat kummitädiltäni. Nauha on Tiimarista. Harmaa taustapaperi on saatu.



Kukka kummitädiltäni. Taustapaperit ja nauha äidiltäni. 



Kukka ja palloinen taustapaperi ovat kummitädiltäni. Punainen taustapaperi äidiltäni. 



Taustapaperi on kummitädiltäni. Kukat ja nauha omasta takaa.


 Taustapaperi on kummitädiltä. Kukat ja nauha omasta takaa.

Keväinen kortti

Tämän kortin tein jo viime viikolla valmiiksi. Hyvin keväinen.



Leimasin merkistä en ole varma (pitäisi opetella niitäkin vähitellen), mutta kuvan olen saanut kummitädiltäni. Kuva on väritetty Aqua-kynillä. Paperi on äidiltäni, kimaltelevaa. Myös toisessa kukassa oleva haaraniitti on äitini hankkima. Timantit, akryylihelmet, kukat ja nauha on omia ostamiani.

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Pääsiäiseen..

Pääsiäiseen matka vie.. Tässä siis kasa tekemiäni pääsiäiskortteja Magnolia-leimasimen avulla. Sarjatyönä tein samantyylisiä/samanlaisia kortteja kasan. Kaikki ovat jo maailmalle lähteneet. :) 


Kuvat olen värittänyt Aqua-kynillä. Jokaisessa Magnolia-tytössä on myös kimalleliimaa käytetty.







keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Magnoliat lisääntyy!

Sain tänään postista syntymäpäiväonnittelut siskoni perheeltä jenkeistä. Mukana tuli taas yksi Magnolia-leimasin! Nyt mulla on Magnolioita jo 4kpl! :) Jei! Kiiiitos! Myös kortit ilahduttivat mieltäni kovasti! :) 


Lisäksi sain tietää, että pikkusiskoni on ostanut minulle skräppitavaraa lahjaksi! Jännityksellä odotan jo lahjaani! :)

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Huhtikuun onnitteluihin

Samalla väsäsin tänään pari huhtikuun onnitteluissa olevaa korttia. :) Taustat, kuvat ja kuvien värityksen olin tehnyt jo ajat sitten valmiiksi. Nyt viimein kokosin ne. 



Ensimmäinen kortti on siskonmiehelleni, joka täyttää 35vuotta. 
Kuva ja taustapaperi ovat kummitädiltäni. Kuvan olen värittänyt aqua-kynillä. Nauhan, aluspaperi ja timantit olen tilannut, kukat Tiimarista. Tekstin on äitini ostanut jostain. Taustapaperin ja kuvan reunat olen viilannut ja mustannut. 




Toinen kortti on isälleni. On ihan hänen näköisensäkin. 
Kuva ja taustapaperi ovat kummitädiltäni. Kukat ja timantit Tiimarista. Toinen nauhoista tilattu, toinen äitini ostama. Kuvan reuna viilattu ja mustattu. Teksti on äitini hankkima.

Seuraavana taitaakin tulla kasa pääsiäiskortteja. Väsäsin jo kolme puolivalmiiksi. Puuttuu nimittäin joitain tarvikkeita; tekstit, timantit ja kukat vähissä.

Tilauskortteja

Sain viikonloppuna äidiltäni Muumi-kiiltokuvia. Olin asiasta maininnutkin, että tarvitsisin. Kiitos! Niiden avulla sain nimittäin viimeisen tilauskorttini tehtyä. :) Kyseinen kortti on tehty 2vuotiaalle pojalle, joka pitää Muumeista. Kortissa käytin uutena tekniikkana rusetin tekoa sekä taustapaperin leikkaamista paloiksi. Lisäksi taustassa on kahta eri paperia. 


 

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Etukäteinen syntymäpäivälahjani

Sain aivan ihanan syntymäpäivälahjan etukäteen! Nimittäin muutamat kappaleet leimasimia! :) Mulla siis pikku hiljaa kasvaa oma leimasin varasto ;) Ja mikä ihaninta, sain kaksi uutta Magnolia -leimasinta!!!! :] 

 

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Magnolia

Sain eilen postissa yllätyksen. Siskoni jenkeistä lähetti yhden Magnolia leimasimen! Ja vielä pääsiäsiaiheisen! :) Pääsenkin tekemään muutamia pääsiäiskortteja tässä pian. ;) 
Mutta oli aivan ihana yllätys. Olin kysellyt, että paljon maksavat jenkeissä, jotta voisi verrata. Sitten sainkin ihan yhden, ja ensimmäiseni, Magnolia leimasimen. :) Meinaa vaan käydä samoin, kuten Magnolia leimasinkuville, joita minulla on; ei raaski käyttää. :D
En tiedä miksi, mutta jotenkin tuo Magnolia on nyt lempparini. On siellä muutama muukin kiva tullut vastaa, mutta varsinkin tästä Magnoliasta tykkään. :)



Anteeksi huono kuva, otettu kännykällä!

Tilauskortteja!

Tilauksesta löytyi myös kaksi kappaletta lasten onnittelukortteja. Toisen sain jo valmiiksi ja alla on sen kuvat. Toisen kortin paperit odottavat kuumeisesti Muumi-kuvaansa, jotta pääsisivät kortiksi. :) 



Kortti on tehty 5vuotiaalle pojalle, jonka kiinnostuksen kohteena ovat autot. Auto kuvaa minulta löytyi vain tarran muodosta. Hieman haasteellinen oli, mutta ihan hyvä. 

Tausta, timantit (ei tarrallisia), Hurjasti onnea-renkula ja leimasinkuva Magnolia-poika ovat peräisin kummitädiltäni. Tarra, sininen taustapaperi ja confletit äidiltäni. Nauha Tiimarista. 

 

Tilauskortteja!

Vauvakortin lisäksi tilattiin muutama kappale onnittelukortteja ylioppilaille. Itseltäni ei löytynyt ylioppilaslakin tai lyyran kuvaa, joten kortit ovat enemmän juhlavampia onnittelukortteja.



Huom. paperi, samaa käytetty myös toisessakin





Taas kerran kuvat ja onnittelutekstit kummitädiltä. Paperit ja kukka äidiltä. Timantit ja nauhat omasta takaa. Pikkukukat Tiimarista. 

Tilauskortteja!

Sain eilen ensimmäisen tilaukseni. 5kpl kortteja, ei kiirettä tehdä. Noh, selasin kuvat ja taustapaperit jo päivällä läpi, väritin illalla kuvat ja tänään kasasin 4/5 korttia kokonaan. :] Kiirettä ei ole! ;) Sopivasti löytyi siis kuvat, värit, paperit ja koristeet. Yksi kortti odottaa vielä kuvaansa, Muumi-kiiltokuvaa, joka pitäneen ostaa kaupasta. Muuten siihenkin on jo aikalailla kaikki katsottuna valmiiksi. :)

Tässä ensimmäisenä valmistunut teos; Vauvaonnittelukortti, unisex, koska sukupuoli ei ole tiedossa



Huom. kimalteleva paperi

Huom. "jäiset" marjat kukan alla
 Pupulla on lahjassa kahden väristä nauhaa, sinistä ja vaaleanpunaista. Lisäksi perhoset olen värittänyt keltavihreisti. 
Kuvan ja perhoset olen saanut kummitädiltäni. Taustapaperin, kukkasen ja marjat äidiltäni. Timanttitarrat omasta takaa. Nauha Tiimarista. 


Ette tiedäkään, kuinka kiitollinen vieläkin olen, että olen saanut tarvikkeita kauheat kasat kummitädiltäni, äidiltäni ja mieskin on ostellut! :) Ilman heitä, en voisi näitä tehdä ja harrastaa. ;)